Идея билдингс

Това е строително инвестиционна компания създадена през 2004 г. Стартира дейността си със строителството на малка жилищна сграда с РЗП от около 1500 кв м.

За периода от 2004 до 2021 г. компанията реализира 30 проекта на жилищни сгради с обща РЗП около 115 000 кв.м.

Към днешна дата Идея Билдингс е на едно от водещите места сред строителните фирми в София.

Идея Билдингс има утвърдено име на пазара, 16 годишен опит и се ползва с добър имидж.

Компанията разполага с изключително подготвен екип и нужните ресурси, за да развива дейността си на все по-добро ниво и с по-висока ефективност

Ува Булгара

Това не е проект със стопанска цел. По-скоро гледам на него като авантюра по любов. Вероятно в следствие на ,, прегряването,, от основната ми дейност около 10-тата година почувствах необходимост да променя посоката. В следствие на това закупихме 100 дка лозови масиви които изкоренихме и засадихме с нови сортове с италиански посадъчен материал. Ува Булгара има няколко реколти от новите лозя и произвежда два вида бутикови купажни вина в лимитирани серии. Вината са розе-Regina del Rose и червено Regina Rossa. Отличават се с наситен вкус и прекрасен аромат. Малките бутикови серии се бутилират в шато Коларово с изключителното внимание и старание на енолога Илиана Коева.

Това е начинание, което не цели финансов резултат, а е дарено с цялата ни любов и съхранява традицията ни като българи да правим и пием хубаво вино.

Тук основната цел е да направим нещо прекрасно- като вкус, като аромат, в скъпа френска бутилка и артистичен етикет – да няма забележки!!!